KÖNYVEK

IMMACULÉE ILIBAGIZA: MEGMARADTAM HÍRMONDÓNAK

Hogyan találtam meg Istent a ruandai népirtás viharában

A világsikerű könyv magyar kiadása Böjte Csaba, dr. Csókay András, Gundel Takács Gábor, Krúdy Tamás és dr. Székely János ajánlásával
IMMACULÉE ILIBAGIZA: AFRIKA SZÍVÉBŐL SZÓL MÁRIA

A kibehói Mária-jelenés története A szerző a tőle megszokott személyességgel, olvasmányosan ismerteti az első egyházilag elismert afrikai – kibehói – Mária-jelenéssorozat történetét.
PIO ATYA LEVELEI

Egy misztikus szent vallomásai lelkivezetőihez

Változatlan utánnyomás
GABRIEL CALVO: KÉZ A KÉZBEN

Kérdések és válaszok boldog házasságra készülő fiataloknak
Könyvünk fiatal pároknak szól. Minden fiatalnak, aki szeretné önmagát és társát igazán megismerni. Nem elméleti mű, hanem munkafüzet, vezérfonal, amely sok-sok bölcs gondolatot, kérdést, átgondolandó szempontot, gyakorlati tanácsot és beszélgetési témát kínál az olvasónak. Őszinte megbeszélésük a legértékesebb előkészület a harmonikus házasságra és a boldog, mások felé is nyitott családi életre. A könyv a szerző hallatlanul gazdag lelkipásztori tapasztalatának összefoglalása.
A házasulandók és az ifjú házasok mellett sokat meríthetnek belőle a fiatalokkal, jegyesekkel foglalkozók is.

Megvásárolható Budapesten a Stephanus Könyvesházban.
GABRIEL CALVO: SZEMTŐL SZEMBEN

Kérdések és válaszok házaspároknak, akik bizakodva keresik házasságuk rejtett kincseit Gabriel Calvo atya házaspároknak szóló kétnapos programjának (MÉCS Napok Házasoknak) otthoni feldolgozásra szánt változata. A könyv Calvo atya több évtizedes családi lelkigondozói tapasztalatának, bölcsességének, humorának, szeretetének és felismert igazságainak összefoglalása.

Megvásárolható Budapesten a Stephanus Könyvesházban.
GABRIEL CALVO: TÜKRÖN INNEN, TÜKRÖN TÚL

Őszintén keresőknek önismeretről, Istenről A szerző legújabb könyvében izgalmas utazásra, a szellem, a szív, a lélek mélye felé vezető útra hívja az olvasót. Nem megoldásokat ad, hanem egyszerű kérdésekkel arra indít, hogy saját válaszainkat fogalmazzuk meg. Bölcsességgel, szeretettel, megértéssel kísér az önmegismerés útján. Kérdései az idősebb testvér gyengéd, tapintatos, elgondolkodtató kérdései. Olyan emberé, aki élete során megszenvedte és megtalálta a saját válaszait.

Megvásárolható Budapesten a Stephanus Könyvesházban.
GABRIEL CALVO: CSALÁDI BESZÉLGETÉSEK

A füzet tizenkét családi beszélgetés anyagát tartalmazza, melyek során mindenki elmondhatja, amit gondol, és mindenki meghallgathatja a másikat. Szokatlan ötlet, de meggondolandó: egy ráérős vasárnap délután üljünk le családi körben, olvassuk fel el a Családi beszélgetések valamelyik bevezetőjét, gondolkodjunk el a kérdéseken, jegyzeteljünk és beszélgessünk!
Egy család, aki kipróbálta, azt mondta: „Semmilyen más programhoz nem tudnánk hasonlítani. Csodálatos családi együttlétek voltak ezek a beszélgetések. Szülők és gyerekek egyformán élvezték. A gyerekek jegyzeteit azóta is őrizzük.”
Letölthető; az igényt itt lehet jelezni
GABRIEL CALVO: FIRES

Öt családi beszélgetés

Bevezető gondolatok és kérdések a FIRES betűszó kulcsfogalmai alapján: Families (család) – Intercommunication (párbeszéd) – Relationships (kapcsolat) – Experiences (élmények) – Services (szolgálat).
.
Letölthető; az igényt itt lehet jelezni
GABRIEL CALVO: BESZÉLGETÉSEK FIATALOKNAK

A munkafüzet tizenöt csoportbeszélgetéshez nyújt vezérfonalat, elsősorban az ifjúsági MÉCS Napokon részt vett fiataloknak. A beszélgetések alkalmat adnak, hogy ki-ki szembesüljön önmagával és Istennel, átgondolja családi kapcsolatait, hozzá hasonló fiatalokkal találkozzék, s közben arra is felkészüljön, hogy egyszer ő is családot fog alapítani: a Jövő új családjainak egyikét. Minden kérdés hívás… kihívás… ígéret… elhatározás… reménység…
Letölthető; az igényt itt lehet jelezni